Colaboradores

    

   

          

 

   

 

 

Si estas interesado en colaborar

contacta con nosotros en

 comunicacion@handbol-cornella.es

Twitter @HandbolCornella

L’Escola d’handbol Cornella Almeda va començar a funcionar al 2004 a la seu d’un col·legi públic, l’Escola Dolors Almeda, amb només dos equips i 18 nens.
 
Tot es va iniciar a partir de la idea del pare d’un alumne de l’Escola, amant del handbol i entrenador . El seu principal objectiu era que els nens i nenes de les escoles públiques tinguessin al seu abast un esport de qualitat, en aquest cas l’ handbol, i que ho portaren a terme al costat dels seus amics i a la seva escola, un entorn conegut  per a ells.
 
Per nosaltres és important que els nens/es d’aquestes edats practiquin esport, i si aquesta pràctica es pot realitzar en el seu col·legi i amb els seus amics, millor que millor.  No hem d’oblidar, que amb aquesta pràctica esportiva s’aprofita a treballar l’adquisició de valors com: la solidaritat, la col·laboració, el diàleg, la tolerància, la igualtat de gènere, l’esportivitat i el joc net.
 
L’handbol és un dels millors esports per tal d’iniciar-se’n a una prompta edat en l’activitat esportiva, donat que, a més de jugar amb d’altres nens/es de la seva edat, el nen/a fa allò que normalment realitza de forma natural: saltar, córrer i llençar, afavorint la part motriu d’aquests.  Aquesta pràctica esportiva també afavoreix l’educació en valors individuals i socials, treballant la part relacional i emocional dels nostres fills/es, com pot ser:  el respecte, el control d’impulsos, la pràctica de joc net, superació davant de les adversitats, acceptació de compromisos, personalitat, esforç, disciplina, coratge, esperit d’equip…
 
 
On entrenem?

Els equips del club (cadets,  juvenils i seniors), així com els equips infantils de l’Escola, entrenen al Pavelló Espai Esportiu Sant Ildefons.(Veure horaris).

La resta dels equips de l’Escola entrenen a les següents escoles de primària.

Escola Dolors Almeda.

C/Baltasar Oriol 66, 08940, Cornellà de Llobregat.

veure localització AQUÍ.

Escola Martinet.

C/Martinet 1. 08940. Cornellà de Llobregat.

Veure localització AQUÍ.

Escola Mediterrània.

C/Bonavista s/n. 08940.  Cornellà de Llobregat.

Veure localització AQUÍ.

Escola Gaudí.

C/Arquitecte Calzada s/n. 08940. Cornellà de Llobregat.

Veure localització AQUÍ.

Escola Torre la Miranda

C/ Almogàvers s/n · 08940. Cornellà de Llobregat.

 

HANDBOL-CORNELLA.ES

Member login

Solicitar una nueva contraseña